2009-06-08

Äntligen tillsammans!

För tredje gången får vi träffa kompisarna Teresa, Jakob och Alexander i boken Tillsammans - tredje boken. Den här gången lämnar de Stockholm för att semestra tillsammans med sina föräldrar i Frankrike. Kärleken börjar spira så smått. Teresa och Alexander har äntligen blivit tillsammans, men Teresa vill inte visa någonting inför föräldrarna och Jakob. Jakob har träffat en tjej som heter Mimmi, men än så länge sms:ar de mest till varandra. Teresas pappa beter sig flamsigt och en aning annorlunda. Har han också drabbats av Amors pilar?

Semestern kantas dock av några oväntade händelser. Teresa blir sjuk och Alexander, hans syster och mamma tvingas hastigt lämna Frankrike för Sverige.

Tillsammans - tredje boken är den tredje och sista delen i serien Tillsammans. Böckerna passar från årskurs sju. Du bör läsa böckerna i ordning.

Språket är väldigt enkelt och det är lätt att följa med i handlingen. Personligen tillhör den här serien inte mina favoriter, men jag vet att den tredje delen är efterlängtad av många elever på vår skola. Läs och se vad du tycker!

1 kommentar:

Unknown sa...

hej jag älskar tillsammans böckern a och har precis läst ut den sista jag vill inte att de ska ta slut dom är ju så bra men är det nån som vet vilka det är på bilden bara undrar har alltid viljat vet speciellt vem han med det mörkare håret är??